Zorgvragen

Heeft u een zorgvraag? Wij kunnen uw zorgvraag bespreken in een persoonlijk gesprek. We plannen tijd voor u in om al uw vragen rustig te beantwoorden. Mogelijk worden hiervoor kosten in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar. Controleer dit in uw verzekeringspolis of wij kunnen dit voor u nakijken. Mogelijke zorgvragen:

Spreekuur / gesprek over medicatie

U kunt bij ons terecht voor een korte vraag over één of meerdere van uw medicijnen of voor een uitgebreid gesprek over uw medicijnen. Uw vraag kan bijvoorbeeld gaan over de werking van uw medicijnen, het innemen van uw medicijnen, vergoedingsvragen of welke andere vraag u heeft. Een uitgebreid gesprek wordt een medicatiebeoordeling genoemd. Meer informatie over een medicatiebeoordeling kunt u vinden via deze link

Intake gesprek herhaalservice

Samen met de huisarts kunnen wij er voor zorgen dat uw chronische medicijnen elke drie maanden automatisch voor u klaar staan. U kunt u hiervoor online aanmelden, maar we kunnen dit ook samen met u doen. Dit kan in de apotheek of bij u thuis.

Meer informatie over de herhaalservice kunt u vinden via deze link

Vragen over bijwerkingen

Het komt wel eens voor dat medicijnen vervelende bijwerkingen geven. Heeft u het vermoeden dat één van uw medicijnen voor bepaalde klachten zorgt? Wij zoeken graag met u uit waar dit vandaan kan komen en hoe we dit op kunnen lossen.

Inhalatiecheck

Wanneer u start met inhalatiemedicatie voor Astma en/of COPD krijgt u uitleg over de inhalator, hoe te inhaleren en hoe vaak te gebruiken.

Hierna wordt er nog maar nauwelijks gecontroleerd of u de inhalator nog steeds op de juiste manier gebruikt. Wilt u dat een apothekersassistente een keer meekijkt hoe u inhaleert en bekijkt of er nog tips zijn voor u? Of wilt u weten of uw huidige inhalator nog goed bij u past? Maak een afspraak en wij nemen dit graag met u door.

Overige zorgvragen

Heeft u een andere zorgvraag die niet onder bovenstaande punten valt? Ook daar nemen wij graag de tijd voor. Maak een afspraak en wij nemen contact met u op.

Hieronder kunt u de vestiging kiezen waarbij u een afspraak wil maken.