sluiten

Herhaal medicatie

Automatische herhaalservice

Met de huisartsen in Vlijmen zijn afspraken gemaakt over de automatische herhaalservice. Als u één van deze huisartsen heeft dan kunnen wij er voor zorgen dat uw chronische geneesmiddelen iedere drie maanden automatisch worden herhaald. U wordt dan via email of per post ingelicht wanneer uw geneesmiddelen klaar staan. Als u interesse heeft in deze service, kunnen we dit aan de hand van een persoonlijk gesprek voor u regelen.

Herhaalnummerservice

De herhaalnummerservice is een service waardoor u gemakkelijk uw medicijnen kunt aanvragen via de apotheek. Dit nummer staat alleen op uw chronische geneesmiddelen. Als u een geneesmiddel wilt aanvragen die u niet chronisch gebruikt, dan kunt u dit aanvragen bij uw huisarts.

Als u een aanvraag indient op een werkdag voor 12.00 uur dan staat het de volgende werkdag na 15.00 uur klaar in de apotheek of wordt het bij u thuis bezorgd.

of bestel via MijnGezondheid.net

Wilt u meerdere medicijnen aanvragen voor dezelfde persoon klik dan op de plus naast de herhaalcode.Na het invoeren van alle herhaalcodes van uw medicijnen kunt u deze in één keer bij ons bestellen.

LET OP! Als u dit niet doet kan het zijn dat niet alles goed bij ons binnenkomt.

Laden...

sluiten

Stel een vraag

Het is niet mogelijk om via de mail medisch inhoudelijke vragen te stellen. Ook is het wettelijk niet toegestaan om medisch inhoudelijke gegevens van patiënten via een onbeveiligde mailverbinding uit te wisselen. Om die reden vragen wij u om vragen via eConsult van MijnGezondheid.net te stellen.

Bekijk ook de antwoorden bij veelgestelde vragen aan apotheek Het Quadraat. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen.

 

sluiten

Inschrijven

Wil je je inschrijven bij apotheek Het Quadraat? Ben je verhuisd of veranderd van huisarts of verzekeraar? Of wil je een pasgeborene inschrijven? Geef het online aan ons door.

*Klik op inschrijving om een mutatie door te geven.

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Indien u de eerste keer de apotheek bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspapieren mee. Ook wanneer uw verzekering wijzigt, vragen wij u vriendelijk de nieuwe pas mee te nemen.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Om de medicatiebewaking optimaal te kunnen verzorgen, zijn de onderstaande 2 vragen van belang. Medicatiebewaking is één van de belangrijkste taken van de apotheek. Bepaalde medicatie gaat niet samen of is om bepaalde redenen niet geschikt voor u. Daarom dient de apotheek op de hoogte te zijn van uw volledige medicatieoverzicht en is medicatieoverdracht tussen zorgverleners belangrijk.
 • Geeft u toestemming om uw medicatiehistorie door ons te laten opvragen bij uw vorige apotheek?:
 • Geeft u toestemming dat het medicatiedossier en laboratoriumuitslagen kan worden ingezien en uitgewisseld tussen mijn apotheek en andere artsen of apotheken, mits er een zorgvraag is? (= LSP + Lab4apo)
 • Bijv. t.b.v. medicatiebewaking (allergie, geschiedenis, overgevoeligheid, ziekte, zwangerschap, borstvoeding etc.)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Apotheek Vlijmen

Welkom bij Apotheek Het Quadraat in Vlijmen.

Openingstijden

Meer informatie

 • Wanneer ligt mijn recept klaar?

 • Bezorgen

  Ben u niet zelf in staat om uw geneesmiddelen op te halen in de apotheek, dan bezorgd Apotheek Het Quadraat, via onze eigen bezorgservice, uw medicijnen bij u thuis. Wij streven ernaar om in de volgende plaatsen genees- en hulpmiddelen thuis te bezorgen tussen 14.00 en 16.00 uur.

  De medicijnrollen worden elke vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur bezorgd.

 • Huisregels

Medewerkers

Rolph Grasmeijer

Apotheker, BIG 59048977017

Lees meer

Erica de Ruiter

Apotheker, BIG 69909080717

Bert Mouthaan

Apotheker, BIG 49027113717

Lees meer

Sandra Thur

Administratief medewerkster
abdul

Abdul Tatch

Bezorger
hilde

Hilde Boelen

Apothekersassistente
Corine de Haan

Corine de Haan - de Jong

Apothekersassistente

Tinet Janssens - de Waal

Apothekersassistente

Demi Blom

Apothekersassistente
marcelina

Marcelina van Bruchem - Bok

Apothekersassistente
Marleen Nieuwkoop

Marleen Doornenbal - Nieuwkoop

Apothekersassistente

Wilma van Muijlwijk - Neef

Apothekersassistente

Mathilde Mouthaan

apothekersassistente

Petra Lankhaar

Bezorgster