sluiten

Herhaal medicatie

Automatische herhaalservice

Met de huisartsen in Drunen zijn afspraken gemaakt over de automatische herhaalservice. Als u één van deze huisartsen heeft dan kunnen wij er voor zorgen dat uw chronische geneesmiddelen iedere drie maanden automatisch worden herhaald. U wordt dan via email of per post ingelicht wanneer uw geneesmiddelen klaar staan. Als u interesse heeft in deze service, kunnen we dit in een persoonlijk gesprek voor u regelen.

Herhaalnummerservice

De herhaalnummerservice is een service waardoor u gemakkelijk uw medicijnen kunt aanvragen via de apotheek. Dit nummer staat alleen op uw chronische geneesmiddelen. Als u een geneesmiddel wilt aanvragen dat u niet chronisch gebruikt, dan kunt u dit aanvragen bij uw huisarts.

 Als u een aanvraag indient op een werkdag voor 12.00 uur dan staat het de volgende werkdag na 15.00 uur klaar of wordt het bezorgd tussen 14.00 -16.00 uur.

 

of bestel via mijngezondheid.net

Wilt u meerdere medicijnen aanvragen voor dezelfde persoon klik dan op de plus naast de herhaalcode.Na het invoeren van alle herhaalcodes van uw medicijnen kunt u deze in één keer bij ons bestellen.

LET OP! Als u dit niet doet kan het zijn dat niet alles goed bij ons binnenkomt.

Laden...

sluiten

Stel een vraag

Stel uw apotheker een vraag

Het is niet mogelijk om via de mail medisch inhoudelijke vragen te stellen. Ook is het wettelijk niet toegestaan om medisch inhoudelijke gegevens van patiënten via een onbeveiligde mailverbinding uit te wisselen. Om die reden vragen wij u om vragen via eConsult van MijnGezondheid.net te stellen. Uw kunt uw vraag hier aan ons melden.

Bekijk ook de antwoorden bij veelgestelde vragen, boven aan de pagina, aan apotheek Het Quadraat. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen.

sluiten

Inschrijven

Wil je je inschrijven bij apotheek Het Quadraat? Ben je verhuisd of veranderd van huisarts of verzekeraar? Of wil je een pasgeborene inschrijven? Geef het online aan ons door.

*Klik op inschrijving om een mutatie door te geven.

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Indien u de eerste keer de apotheek bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspapieren mee. Ook wanneer uw verzekering wijzigt, vragen wij u vriendelijk de nieuwe pas mee te nemen.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Om de medicatiebewaking optimaal te kunnen verzorgen, zijn de onderstaande 2 vragen van belang. Medicatiebewaking is één van de belangrijkste taken van de apotheek. Bepaalde medicatie gaat niet samen of is om bepaalde redenen niet geschikt voor u. Daarom dient de apotheek op de hoogte te zijn van uw volledige medicatieoverzicht en is medicatieoverdracht tussen zorgverleners belangrijk.
 • Geeft u toestemming om uw medicatiehistorie door ons te laten opvragen bij uw vorige apotheek?:
 • Geeft u toestemming dat het medicatiedossier en laboratoriumuitslagen kan worden ingezien en uitgewisseld tussen mijn apotheek en andere artsen of apotheken, mits er een zorgvraag is? (= LSP + Lab4apo)
 • Bijv. t.b.v. medicatiebewaking (allergie, geschiedenis, overgevoeligheid, ziekte, zwangerschap, borstvoeding etc.)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Apotheek Het Quadraat Drunen

Welkom bij Apotheek Het Quadraat in Drunen.

Apotheek Het Quadraat in Drunen is gevestigd in het Gezondheidscentrum Drunen. In dit centrum zit een groot aantal eerstelijns zorgverleners waaronder huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen.

 

Openingstijden

Meer informatie

 • Wanneer ligt mijn recept klaar?

 • Bezorgen

  Bent u niet zelf in staat om uw geneesmiddelen op te halen in de apotheek, dan bezorgd Apotheek Het Quadraat via onze eigen bezorgservice, uw medicijnen bij u thuis, tussen 14.00 – 16.00 uur.

  Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om ’s middags spoedrecepten op verzoek thuis bezorgd te krijgen, tussen 16.30 – 17.30 uur.

  De medicijnrollen worden elke vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur bezorgd.

 • Huisregels
 • Erkend leerbedrijf

Medewerkers

Rolph Grasmeijer

Apotheker, BIG 59048977017

Lees meer

Bert Mouthaan

Apotheker, BIG 49027113717

Lees meer

Corine de Haan

Corine de Haan - de Jong

Apothekersassistente

Demi Blom

Apothekersassistente

Karin de Kok

Apothekersassistente
marcelina

Marcelina van Bruchem - Bok

Apothekersassistente

Joyce Verdugt - Vermeegen

Apothekersassistente

Tanja van Delft - Verhagen

Apothekersassistente

Tinet Janssens - de Waal

Apothekersassistente
abdul

Abdul Tatch

Bezorger

Anita Oost - Duijster

Bezorgster / Apotheek medewerkster

Sandra Thur - Butijn

Administratief medewerkster

Mathilde Mouthaan

Apothekersassistente

Petra Lankhaar

Bezorgster

Anita van Giessen - Schouten

apotheek medewerkster

Anne-Marie Vos

apothekersassistente