sluiten

Herhaal medicatie

Wij nemen telefonisch geen (herhaal)recepten aan

Voor elk recept is een (digitale) handtekening van een arts verplicht. Hierdoor is het niet mogelijk om telefonisch een herhaalrecept aan te vragen. Om deze reden mogen wij niet direct aan de balie lege doosjes van geneesmiddelen in ruilen voor nieuwe geneesmiddelen.

Hierom hebben wij verschillende manieren om (herhaal)recepten via ons aanvragen:

De herhaalnummers vind u alleen op het etiket van uw chronische geneesmiddelen. Dat zijn  geneesmiddelen die u elke dag moet gebruiken.
Medicijnen aanvragen die u niet elke dag gebruikt? Dat kan via uw (huis)arts.

Aanvragen ingediend voor 12.00 uur, op een werkdag. Staan de volgende werkdag in de apotheek na 15.00 uur klaar. Of worden volgens afspraak bij  u thuis bezorgd.

Als u meer dan één  medicijn wil aanvragen voor dezelfde persoon.
Klik op de plus naast de herhaalcode. Klik op de plus tot u voor alle medicijnen die u wil aanvragen een regel heeft. Zijn alle herhaalnummers ingevoerd. Dan kunt u op bestellen klikken. Zo worden al uw medicijnen in één keer bij ons besteld. Wanneer u dit niet doet kan het zijn dat wij niet al uw aanvragen zien.

Laden...

sluiten

Stel een vraag

Stel uw apotheker een vraag

Het is niet mogelijk om via de mail medisch inhoudelijke vragen te stellen. Ook is het wettelijk niet toegestaan om medisch inhoudelijke gegevens van patiënten via een onbeveiligde mailverbinding uit te wisselen. Om die reden vragen wij u om vragen via eConsult van MijnGezondheid.net te stellen. Uw kunt uw vraag hier aan ons melden.

Bekijk ook de antwoorden bij veelgestelde vragen, boven aan de pagina, aan apotheek Het Quadraat. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen.

sluiten

Inschrijven

Wil je je inschrijven bij apotheek Het Quadraat. Ben je verhuisd of veranderd van huisarts. Of wil je een pasgeborene inschrijven? Geef het online aan ons door.

*Klik op inschrijving om een mutatie door te geven.
* Klik hier voor informatie over de Pharmaself uitgifte-automaat.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Voor medicatie en/of andere producten die wij niet rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen declareren sturen wij u een factuur. Door het ondertekenen van dit inschrijfformulier verleent u ons toestemming voor automatische incasso, als u het rekeningnummer (IBAN) invult.
  • Om de medicatiebewaking optimaal te kunnen verzorgen, zijn de onderstaande 2 vragen van belang. Medicatiebewaking is één van de belangrijkste taken van de apotheek. Bepaalde medicatie gaat niet samen of is om bepaalde redenen niet geschikt voor u. Daarom dient de apotheek op de hoogte te zijn van uw volledige medicatieoverzicht en is medicatieoverdracht tussen zorgverleners belangrijk.
  • Geeft u toestemming om uw medicatiehistorie door ons te laten opvragen bij uw vorige apotheek?:
  • Geeft u toestemming dat het medicatiedossier en laboratoriumuitslagen kan worden ingezien en uitgewisseld tussen mijn apotheek en andere artsen of apotheken, mits er een zorgvraag is? (= LSP + Lab4apo)
  • De Pharmaself uitgifte-automaat is aanwezig op het Servicepunt Drunen, Obrechtstraat 10. Zie voor de voorwaarden, de link boven aan het inschrijfformulier.
  • Bijv. t.b.v. medicatiebewaking (allergie, geschiedenis, overgevoeligheid, ziekte, zwangerschap, borstvoeding etc.)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Apotheek Het Quadraat Drunen

Welkom bij Apotheek Het Quadraat in Drunen.

Apotheek Het Quadraat in Drunen is gevestigd in het Gezondheidscentrum Drunen. In dit centrum zit een groot aantal eerstelijns zorgverleners waaronder huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen.

 

Openingstijden

Medewerkers

Rolph Grasmeijer

Apotheker, BIG 59048977017

Lees meer

Bert Mouthaan

Apotheker, BIG 49027113717

Lees meer

Corine de Haan

Corine

Apothekersassistente

Karin

Apothekersassistente
marcelina

Marcelina

Apothekersassistente

Joyce

Apothekersassistente

Tanja

Apothekersassistente

Tinet

Apothekersassistente
abdul

Abdul

Bezorger

Anita

Bezorgster / Apotheek medewerkster

Sandra

Administratief medewerkster

Mathilde

Apothekersassistente

Petra

Bezorgster

Anita

apotheek medewerkster

Anne-Marie

apothekersassistente
Diny van Straten

Diny

apothekersassistente