Zomerrooster

In de zomerperiode (maanden juni, juli, augustus, september) zijn de openingstijden en de telefonische bereikbaarheid aangepast.

Wij sluiten in deze maanden tussen 12.00 en 13.30 onze vestigingen. Daarnaast zullen wij telefonisch uitsluitend rechtstreeks te bereiken zijn op werkdagen tussen 11.30 – 12.30 en 15.00 – 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u vragen of opmerkingen plaatsen via mail of een bericht sturen via MijnGezondheid.net of MedGemak app.

Langdurig zieken onder ons personeel, vakanties en niet in te vullen vacatures hebben tot dit besluit geleid. Alleen om te zorgen, dat de werkdruk voor het resterende personeel in deze periode acceptabel blijft.

Maak vooral gebruik van onze afhaalautomaten om medicijnen af te halen. En de mogelijkheden die wij bieden om via internet met ons in contact te komen via MijnGezondheid.net of de Medgemak app.

Als u of uw arts medicijnen heeft aangevraagd geldt altijd, dat u van ons een bericht krijgt, dat uw medicijnen klaar liggen of bezorgd worden: wacht dat bericht zoveel mogelijk af in plaats van te vragen waar de medicijnen blijven.

Email gegevens doorgeven

  • DD dash MM dash JJJJ