« Terug naar vorige pagina

Rolph Grasmeijer

Even voorstellen

Ik ben Rolph Grasmeijer, ik ben in 1998 afgestudeerd als apotheker aan de Rijks Universiteit Groningen. Na mijn afstuderen was ik apotheker in opleiding in Kampen en beherend apotheker in Almelo.

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Apotheek Het Quadraat, eerst in Vlijmen, daarna voornamelijk in Heusden. Vanaf 2009 was ik de verantwoordelijk apotheker voor de apotheek in Heusden. Sinds 2016 ben ik verantwoordelijk apotheker voor de vestiging in Vlijmen. In 2010 heb ik samen met een van mijn collega’s een aanvullende opleiding gevolgd om medicatiebeoordelingen te mogen doen.

Interesse gebieden

Binnen de apotheek zijn mijn interesses patiëntenzorg (voorlichting en begeleiding van patiënten tijdens medicatie gebruik), logistiek en informatie technologie. Omdat al deze  interesse gebieden samen komen in deze website, ben ik erg trots dat wij hier als een van de eerste apotheken in Nederland mee kunnen gaan werken.

Werkgroepen

Naast de werkzaamheden in de apotheek heb ik namens de apotheek zitting in enkele landelijke en regionale werkgroepen over ICT en patientenvoorlichting