Online service

Internetapotheek? Je eigen vertrouwde Apotheek Het Quadraat!

Bij Apotheek Het Quadraat bent u aan het juiste adres. Wij bieden dezelfde service als een internetapotheek en meer! Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats. Maar ook goede voorlichting en een persoonlijk advies. 

Wist u dat u heel gemakkelijk uw medicijnen online kunt bestellen? Het werkt bijna hetzelfde als een internetapotheek, maar met de voordelen van een lokale apotheek.

Bij Apotheek Het Quadraat kunt u online uw medicijnen bestellen via MijnGezondheid.net en herhaalnummerservice. Heeft u een smartphone of tablet en wilt u het via een app bestellen? Hiervoor bieden wij u ook de gratis app MedGemak aan.

Bestellen wanneer het u uitkomt

Snel en gemakkelijk uw medicijnen online bestellen wanneer het u uitkomt. Gratis thuis laten bezorgen, afhalen in de apotheek of afhalen uit de Pharmaself -uitgifte afhaalautomaat.

Persoonlijk contact over uw medicijnen

Medicijnen zijn erg belangrijk, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies en begeleiding bij uw geneesmiddelen. In de apotheek, via e-consult of telefoon staan wij altijd voor u klaar.

Afstemming met uw (huis)arts

Apotheek Het Quadraat heeft een intensieve samenwerking met de huisartsen in de omgeving. Waardoor wij makkelijk en snel kunnen overleggen. Zo wordt uw medicatie altijd goed afgestemd.

Altijd voldoende medicijnen met de herhaalservice

Met de handige herhaalservice worden uw chronische medicijnen automatisch voor u besteld wanneer deze bijna op zijn. U krijgt dan een seintje zodra de medicijnen voor u klaarliggen of bij u bezorgt worden. Zo komt u nooit zonder medicijnen te zitten.

Uw medicatieoverzicht altijd op zak

Gaat u op reis of gaat u voor een behandeling naar het ziekenhuis, dan heeft u online of via de app altijd uw actuele medicatieoverzicht op zak. Handig toch? Zo hoeft u niet meer papieren overzichten mee te nemen.

Privacy

U kunt vanuit uw eigen omgeving al uw medicatiezaken regelen via de website of via de app. Wilt u liever een privégesprek voeren met uw apotheker, dan kan dat altijd in de spreekkamer van de apotheek. Dat is een van de voordelen van een lokaal apotheek.