« Terug naar vorige pagina

Inschrijven

Wil je je inschrijven bij apotheek Het Quadraat?

Ben je verhuisd of veranderd van huisarts of verzekeraar? Of wil je een pasgeborene inschrijven? Geef het online aan ons door. Wij zorgen voor de rest.

Uitwisselen gegevens LSP en Lab4apo:
Omwille van uw veiligheid stellen we uw gegevens beschikbaar aan het Landelijk Schakelpunt (LSP) en wisselen we uw gegevens uit met andere zorgverleners bij wie u in behandeling bent. Het LSP is een beveiligd netwerk dat in geval van ziekte, blessure of ongeval te raadplegen is door  het ziekenhuis, huisartsenpost en andere apotheken. Het uitwisselen van relevante informatie zoals labuitslagen helpt ons uw medicijnen nog beter af te stemmen op uw persoonlijke situatie.
Hiervoor geeft u eenmalig toestemming, bijvoorbeeld via het inschrijfformulier. Zie voor meer informatie over het LSP de website www.vzvz.nl.

Nadat u zich heeft ingeschreven zal de apotheek indien nodig contact met u opnemen om nadere informatie op te vragen.

  • Indien u de eerste keer de apotheek bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspapieren mee. Ook wanneer uw verzekering wijzigt, vragen wij u vriendelijk de nieuwe pas mee te nemen.
  • Om de medicatiebewaking optimaal te kunnen verzorgen, zijn de onderstaande 2 vragen van belang. Medicatiebewaking is één van de belangrijkste taken van de apotheek. Bepaalde medicatie gaat niet samen of is om bepaalde redenen niet geschikt voor u. Daarom dient de apotheek op de hoogte te zijn van uw volledige medicatieoverzicht en is medicatieoverdracht tussen zorgverleners belangrijk.
  • Geeft u toestemming om uw medicatiehistorie door ons te laten opvragen bij uw vorige apotheek?:
  • Geeft u toestemming dat het medicatiedossier en laboratoriumuitslagen kan worden ingezien en uitgewisseld tussen mijn apotheek en andere artsen of apotheken, mits er een zorgvraag is? (= LSP + Lab4apo)
  • Bijv. t.b.v. medicatiebewaking (allergie, geschiedenis, overgevoeligheid, ziekte, zwangerschap, borstvoeding etc.)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.