Bezorgen

Bent u niet in de gelegenheid om uw medicijnen en/of hulpmiddelen op te halen bij Apotheek Het Quadraat? Vraag dan naar onze bezorgservice. Medicatie die niet vergoed wordt door de verzekeraar kunt u contant of per pin afrekenen bij de bezorger.

Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan neemt onze bezorger uw pakket mee terug naar de apotheek. U vindt dan een bezorgkaart in uw brievenbus. Waar u de medicatie de volgende werkdag kan ophalen. Wilt u uw pakket nog een keer laten bezorgen? Dan brengen wij hiervoor bezorgkosten in rekening.

De medicijnen kunnen wij eventueel via de brievenbus bezorgen worden. Wilt u hiervan gebruik maken vul dan de overeenkomst brievenbusverklaring in.

Wist u dat u ook 24/7 uw medicijnen via onze Pharmaself uitgifte-automaat kan afhalen? Voor meer informatie zie Pharmaself uitgifte-automaat.

Levert U het etiket in om medicatie te herhalen? Dan ziet u op het kastje of brievenbus wanneer de medicatie bij u thuis wordt bezorgt.

Als uw mailadres bij ons bekend is krijgt u altijd een mail wanneer de medicatie in de apotheek klaar ligt om af te halen.

Wij streven ernaar om in de volgende plaatsen genees- en hulpmiddelen thuis te bezorgen op de genoemde tijdstippen:

Genderen8.30 – 10.30 uur
Wijk en Aalburg, veen en Andel9.00 – 13.00 uur
Drunen en Elshout11.00 – 15.00 uur
Heusden, Haarsteeg en Vlijmen13.00 – 16.00 uur
Meeuwen, Babyloniënbroek, Drongelen en Eethen15.30 – 17.30 uur

Onze bezorgers overhandigen alleen het geneesmiddel. Informatie en instructies geven we op papier, per telefoon of per mail.

Mocht u nog vragen hebben. Stel deze dan gerust via MijnGezondheid.Net.

Bezorgen jullie ook handverkoopproducten?

Als u alleen handverkoopproducten of een Actueel Medicatie Overzicht (AMO) wil laten bezorgen, dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Onder handverkoopproducten wordt verstaan middelen zonder recept zoals; homeopathische producten, verband- en andere hulpmiddelen en voedingssupplementen.

Waar kan ik geneesmiddelen krijgen na sluitingstijd?

Via de Pharmaself uitgifte-automaten bieden wij u de mogelijkheid om uw medicatie af te halen op ieder gewenst tijdstip. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt zich daarvoor hier aanmelden. Wilt u het eenmalig via de pharmaself uitgifte-automaat geleverd krijgen neemt u dan contact op met u eigen apotheek.

Buiten onze openingstijden en tijdens de feestdagen kunt u uitsluitend voor spoedeisende recepten terecht bij:
Jeroen Bosch apotheek
 Henri Dunantstr. 1, ‘s-Hertogenbosch Tel. 073 553 599 9

Dienstapotheek Waalwijk Blyde Incomstelaan 9, Waalwijk Tel. 06 51 70 67 63 

Dienstapotheek Tilburg Lage Witsiebaan 2a, Tilburg Tel. 0900 235 73 23