Baxterrol

Vergeet u wel eens uw medicijnen in te nemen? Of bent u het overzicht kwijt wanneer u welk medicijnen moet innemen?

Dan bieden wij de mogelijkheid om uw (chronische) medicatie in een medicijnrol te leveren. In deze zogenaamde baxterrol zijn de medicijnen in zakjes verpakt. Op elk zakje staat vermeld op welke dag en op welk tijdstip u de medicijnen moeten innemen. De baxterrol word per 2 weken geleverd.

Vakantie

Als u op vakantie gaat en u uw medicijnen voor meerdere weken nodig hebben. Dan kunnen wij deze voor u regelen, mits u dit op tijd doet.

Hierbij willen wij u attent maken op de regels voor het aanvragen van een vakantierol. Wij verzoeken u om minimaal 2 weken voor uw vakantie aan ons door te geven dat u een vakantierol nodig heeft. Het is daarbij belangrijk dat u aangeeft welke datum u vertrekt, en welke datum u weer terug komt. De leverancier die de rollen maakt brengt ons extra kosten in rekening als er een rol te laat wordt aangevraagd. Mocht u uw vakantierol te laat aanvragen, zullen wij €20,- in rekening moeten brengen welke u contant, via pin of via automatisch incasso dient af te rekenen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden als u hier vragen over heeft.

Daarnaast is het niet meer mogelijk om een vakantierol aan te vragen voor langer dan 4 weken. De leverancier die de rollen maakt kan de houdbaarheid van de tabletten niet garanderen voor een langere tijd dan 4 weken. Mocht u langer op vakantie gaan is ons advies om losse doosjes bij ons aan te vragen.

Daarnaast adviseren wij om tijdens de vakantie een medicatieoverzicht bij de baxterrol te bewaren.

Mocht u vragen hebben dan kan u altijd contact met ons opnemen via baxter@apotheekhetquadraat.nl.