« Terug naar vorige pagina

Algemene informatie

Goede informatie en Goede zorg vinden wij belangrijk. Het gaat immers om uw gezondheid.

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats. Maar ook goede voorlichting en een persoonlijk advies. Heeft u vragen over zelfzorgartikelen en/of medische hulpmiddelen dan bent u bij ons aan het goede adres. Via de knop, medische informatie, kunt u op onze website veel informatie vinden.

Hieronder vindt u de meest voorkomende algemene vragen.
Mocht u vraag niet beantwoord zijn. Neem dan contact op met uw apotheek. Ons team is gemotiveerd om u zo goed mogelijk te helpen.

Heeft u vragen of klachten over de zorgnota die u van uw zorgverzekeraar heeft ontvangen? Of heeft u vragen of klachten over de kosten van medicijnen? Dan kan uw apotheek u niet helpen. In beide gevallen is uw zorgverzekeraar het aanspreekpunt. U vindt de contactgegevens van uw zorgverzekeraar op uw zorgnota, of op het polis blad van uw zorgverzekering. Algemene informatie over voorkeursbeleid en preferentiebeleid. Kunt u vinden onder het kopje veel gestelde vragen: vergoeding zorgverzekeraar.

Meer informatie