« Terug naar vorige pagina

Digitale factuur

Vanaf 1 mei 2021 gaan we uw factuur digitaal versturen. Wanneer u medicatie krijgt welke niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar en u heeft een automatische incasso afgegeven, dan sturen wij een factuur per e-mail. Hierin staat het bedrag dat automatisch bij u wordt afgeschreven.

Om de facturen per e-mail te versturen hebben we uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Het mobiele telefoonnummer is nodig om een code te versturen, zodat er zekerheid is dat de factuur door de juiste persoon ingezien wordt.

Indien u in het verleden uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer al aan ons heeft doorgegeven dan hoeft u geen actie te ondernemen. Als dit niet het geval is of u twijfelt of wij de meeste recente gegevens hebben, geef dan de juiste gegevens aan ons door via onderstaand formulier.

Hoe werkt het?

  1. Wij versturen uw factuur per e-mail.
  2. U ontvangt een beveiligd bericht. Door op ‘Bericht lezen’ te klikken opent uw browser een webpagina en ontvangt u een toegangscode op uw mobiel.
  3. Voer de toegangscode in die via sms naar uw mobiel is verzonden.
  4. U kunt de factuur nu openen.

Email gegevens doorgeven